lørdag den 26. april 2014

Set Dresser Intern at Lennie Marvin Prop Heaven

Udover at arbejde ved FIDM, har jeg også fået en praktik plads ved et rekvisit hus. De lejer masser af rekvisitter osv ud til film og tv serier. Det er virkelig som heaven at gå rundt i deres kæmpe bygninger og se alle de ting de har. Lige pludselig går man rundt i en sushi bar, så er man i et casino i Las Vegas, så står man i et bageri, med tons af kager og brød, så står man i en elektronik butik, eller et supermarked osv. Jeg kunne i hvert fald tydelig mærke da jeg var inde for mit interview og fik en rundvisning at det virkelig er det her jeg brænder for. Jeg synes bare det var så fantastisk at se alle de udstillinger, der bare så autentiske og virkelige ud. Jeg har indtil videre fået rimelig meget frihed at gå efter hvilket er mega fedt. Selvfølgelig har de jo deres retningslinjer og vision for hvordan tingene skal være, men indenfor de rammer, kan jeg stort set gøre hvad jeg vil! 

Min første dag skulle vi have lavet denne, kind of, old school, vintage musik butik om til en moderne instrument butik. Jeg fik selvfølgelig kun taget før billeder (må ta nogle nye på onsdag) men i det mindste kan i da lige få en lille ide om hvordan stedet ser ud!.


Mens vi gik og ordene instrument butikken, fortalte Heather mig, hende jeg arbejde sammen med, (når hun altså er der, hun er også sælger og ska derfor tit over og vise kunder rundt) at mange af de rekvisitter vi arbejdede med lige nu, havde for nylig været lejet ud til tv serien: The Big Bang Theory. Mega fedt at tænke på og så blev det hele lige pludselig endnu mere virkeligt!


Her er lige et par billeder af deres slik butik...


… og pizza bar!


En butik...


Jeg fik også mulighed for at ordne en lille cafe (det er så fedt at de bare har uendelig mange små produkter og nips ting, der er virkelig alt man ville finde i en cafe)


Selv alle kagerne lignede nogen man bare lige kunne hapse og spise!


Den her onsdag var det en blomster butik vi skulle designe (igen har jeg kun fået taget før billeder, jeg ved squ ikke hvordan jeg kan glemme at tage billeder af det færdige resultat), der kommer nye billeder efter onsdag næste uge :)


Det mindede mig meget om min tid ved Rolling Greens, så det var ret fedt at kunne se at jeg kunne bruge al det jeg havde lært der.



Med fedt arbejde, kommer der jo også nogle gange noget knap så fedt arbejde - men jo noget der bare skal gøres! Denne her gang var det at organisere og sortere alle blomsterne, for de var godt nok et stort rod!!! Det tog sin tid, meen det var da i det mindste dejlig afslappende ;)



De er også vildt behjælplige og flinke her og har også sagt at jeg hellere end gerne må netværke osv. så hvis jeg kommer i snak med en set designer, må jeg meget gerne give han/hende mit business card. Det er virkelig fedt at de så gerne vil hjælpe en til at komme videre i sin karriere. 

Så lige nu har jeg arbejdet ved Peter tirsdag (og torsdag) eftersom jeg jo går glip af 2 x tirsdage når jeg er i dk, har jeg været ved ham de sidste to torsdage for ligesom at gøre det op for det. Jeg er ved Lennie Marvin hver onsdag, men regner også med at komme ind 2 torsdage på et tidspunkt, for at gøre det godt for de 2 onsdage jeg går glip af mens jeg er i dk. Lennie Marvin ligger helt oppe i Glendale, så det er desværre rimelig langt væk og bliver derfor hurtig nogle lange dage. Jeg går fra lejligheden kl. 6.15 om morgenen for at tage en bus i 1 time og 10 min ca. og så er jeg der 7.50. Det betyder også at jeg oftest først er hjemme kl. 19 om aftenen. Meen så får jeg da i det mindste lavet nogle lektier på bus turen! Jeg er i hvert fald helt sikker på at det er det værd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar