mandag den 10. december 2012

First Final was a succes !!!

Første klasse i denne uge med eksamener er nu vel overstået :) Jeg fik den højeste score indtil videre for min tegning, 9,8 ud af 10. Han sagde at det var lige ved at være perfekt, men at han ikke engang kunne gøre det perfekt nok til en ren 10'er - wuhuuu fedt. Alt i alt ender jeg altså op på 96% dvs. et stort solidt A :) Dejlig afslapning på min første dag.


Efter en tur ned omkring posthuset for at købe frimærker til mine julekort, gik det ellers lige hjem mod lejligheden, for at øve mig på min fremlæggelse og læse til min eksamen i morgen. Lige hjem blev det ikke, da jeg kom til motorsvejen broen, var der masser af politi biler og en brandbil holdende oppe på broen og spærrede det hele af. Jeg anede ikke hvad der var sket, men det betød selvfølgelig at jeg måtte gå hele vejen uden om den blok. Da jeg kom over på den anden bro, kunne jeg se at al trafik i den ene side var stoppet og at der var en stor luft madres nedenunder broen, det virkede squ underligt, indtil jeg opdagede at der stod en mand på siden af broen. Ingen tvivl om hvad hans plan havde været. Så bliver man selvfølgelig nysgerrig og skulle da lige tage et par billeder, men da der ikke var sket noget efter en 10-15 min. tænkte jeg at det nok var lige så smart bare at tøffe hjemad og komme igang. 


Længere oppe af en sidevej kunne jeg se der stod en masse folk, så det skulle jeg da alligevel lige tjekke ud. Her havde man et endnu bedre syn på manden der bare vandrede frem og tilbage på skiltet. De andre sagde at han indtil videre havde været der i en halv time. Helt ærligt så synes jeg det er totalt spild af ressourcer, eftersom han nu ikke kan gøre noget, springer han ender han nede i luft madressen og bliver giver jo ikke rigtig nogen mening, så helt ærlig hvorfor spilde så mange menneskers tid på det? Men okay, underholdning gav det da helt sikkert...


Lad os se, hvad er der ellers sket henover weekenden. I fredags var Tessa og jeg med Analisa og hendes kæreste Eddy til noget Comedy - Blues noget her nede downtown. Ja okay, fotografen var altså ikke særlig god til at holde en iphone stille ;) Det var squ egentlig meget underholdende, lige udover at Analisa selvfølgelig synes vi skulle sidde på forresten række, så de kunne gøre grin af os, hvilket selvfølgelig førte til, at de allesammen havde kommentarer rettet mod mig. Dejligt nok, var de allesammen komplimenter - haha :)



Så har jeg jo også fået nogle dejlige weekends/adventsgaver.



Derudover fik jeg søndag gjort hele mit projekt færdig. For at det ikke skal være helt løgn ser i mine damer og herrer over 100 timers arbejde, jeps det er tidskrævende at være kreativ. Jeg fik langt om længe bøvlet mine håndtag færdig, det tog også en helveds langtid og da jeg så endelig havde fået dem sat på, havde jeg selvfølgelig glemt at jeg skulle skrive hendes navn på dem, så det måtte jeg gøre bedst muligt uden at lægge dem ned på bordet. 


Nu er det hele klar til at blive præsenteret på tirsdag/imorgen.


Uh ja, for lige at komme ind på nogle lækkerier, så har jeg også fået læst Fifty Shades færdig, Mums nogle lækre bøger, glæder mig godt nok til at se filmatiseringen af den, for hvordan får de lavet den, uden det bliver en pornofilm, ja jeg spørger bare :) Hvis du ikke allerede har læst den, kan den i hvert fald godt anbefales!! Meen må sige at jeg nu har set et eksemplar af den danske udgave også, den engelske er helt klart bedre ;)


Jeg har selvfølgelig min fine julesok hængende, som jeg fik af Laura sidste år.


Søndag aften gik jeg ellers igang med at læse til min historie eksamen, som er skriftlig. Jeg fandt pludselig ud af, at der var hele 120 sider, så den blev også 2 om natten inden jeg gik i seng. Der er bare så mega meget at huske, det er helt sikkert den eksamen jeg er mest nervøs for.


Åh ja, så skulle jeg jo lige ind og se om jeg kunne finde en sweater eller to i Express idag, så jeg ikke dør helt af kulde når jeg kommer tilbage til DK. Det endte med at jeg prøvede mindst 15 på, og inden kunne du, meen så faldt jeg da lige over denne lækker sag og kom vidst til at fejre mit fine resultat med en lille belønning ;)


Jenna er næsten lige taget hjem, vi har gået over vores præsentationer et par gange, så nu skule jeg nogenlunde være klar til i morgen. Uanset hvor klar og forberedt jeg føler mig, ender jeg alligevel altid med at være mega nervøs når jeg først står der oppe og imorgen er der til og med en ekstra person der skal lytte på, så det gør det da bestemt ikke bedre. Jeg er nu sikker på det nok skal gå godt, men kunne jeg da bare lade være med at blive så nervøs, ville det da være dejligt. Jeg ved ikke om det er fordi jeg efterhånden har kigget for meget på min taske, at jeg synes der mangler noget på forsiden, men nu fik jeg selvfølgelig lige givet mig selv endnu mere arbejde. Jeg prøvede at lave en lomme ud af de remme jeg har brugt til mine håndtag, meen det endte ikke helt som jeg ville. Så var min plan at putte nogle flere af de små sommerfugle som jeg har brugt i mit fashion show derpå, men jeg kan simpelthen ikke få det til at se balanceret ud, uanset hvordan jeg placerer dem. Nu lader jeg det ligge og kigger på det i morgen inden min time. 

Jeg har egentlig været på biblioteket idag for at låne nogle historie dvd'er, men min hjerne kan simpelthen ikke tage mere ind for idag, så selvom jeg har siddet og set det, er der ikke rigtig noget af det der siver ind. Derfor har jeg nu besluttet mig for rent faktisk at gå i seng før midnat og få lidt mere søvn inden jeg skal op kl. 6 i morgen tidlig for at gøre klar til at tage ned og træne. Min sidste træning inden jeg vender snuden mod DK. Jeg håber virkelig bare jeg kan få mulighed for at træne i DK, for selvom det er ferie og jeg burde slappe af, har jeg virkelig ikke lyst til at miste noget af den muskelmasse jeg endelig har fået bygget op. Jeg skal hjem til Søren (min danske flirt) (ja jeg ved godt det er knap så smart med en flirt i DK, meen så har man da en at hygge sig med i DK haha) i næste uge, som er nede at træne hverdag, så jeg regner i hvert fald med at smutte en tur derned sammen med ham. Da jeg prøvede sweatre idag, var selv en str. 6 i bukser for store til mig, og de havde selvfølgelig ikke en 4. Det er simpelthen så fedt, endelig at være nået så langt ned, selvom jeg aldrig har været overvægtig har jeg altid ønsket mig en mere trænet krop, hvilket jeg bare er så tæt på nu, det er så fedt altså. Lige ud over når bukserne bliver mindre i størrelserne, bliver de også kortere i benene og der er alt for mange af mine bukser i skabet jeg ikke længere kan passe ;)

Åh nu vil jeg hoppe i seng og få noget søvn inden min store dag i morgen. Ønsk mig lige held og lykke og tænk på mig i morgen aften engang efter kl. 21 dansk tid :) 
Under tre hele dage og så er jeg på vej til DK, det er fuldstændig vildt at de tre måneder er gået så stærkt, det er slet ikke til at forstå, men hvor glæder jeg mig bare helt vildt til at komme hjem og fejre jul i år. Jeg har dog ikke pakket noget som helst endnu, det bliver nok ikke før onsdag aften, meen hva fanden jeg kan vel sove i flyet, det er da trodsalt 10 timer. Nu håber jeg bare ikke, at der kommer så meget sne, så det bliver forsinket i Amsterdam. Uh og i øvrigt, tager jeg nogle af mine scrapbøger med hjem - såå hvis nogen af jer er interesseret i dem, befinder de sig snart på Hjerndrup Stadsvej :)

Når ha' en god dag allesammen, jeg siger godnat for denne omgang :)

1 kommentar:

  1. Der er heldigvis ikke skyggen af sne i Amsterdam lige nu, så bare rolig. Men hvis det er så er de desværre ikke så gode til at håndtere det her nede :S

    Super hyggeligt blog, du kender mig ikke, men jeg nyder at læse om dit liv :)

    SvarSlet