lørdag den 22. marts 2014

FIDM Debut Fashion Show


Igår, fredag, vi der kæmpe Debut Fashion Show igennem FIDM. Skolen her en avanceret Fashion Design linje, hvor eleverne (dette år var der 9) bliver udvalgt til programmet og skal hverisær designe deres egen kollektion. Jeg var ikke inde og se det sidste år, så da Peter (ham jeg har arbejdet med på IMPD projektet) kunne få os billetter, var der vidst ingen undskyldning for ikke at tage afsted ;) Vi var en masse tøser der mødtes på en restaurant for at spise aftensmad inden:
Jenna nød lidt vildskab med hendes burger :)


Når ja og lige en enkelt fyr, men med antallet af piger på skolen, er de enkelte fyre vidst ved at være vant til at være en del af tøserne ;)



Fra venstre; Maddie, Hiral, Lauren, jeg og Jenna!



Min kære Lauren og jeg <3


Det var et kæmpe telt og en mega fed oplevelse!! Vi sad dog lidt langt væk, så billederne er ikke vildt fantastiske. Først var det tre kostume designere der vidste deres kollektioner frem - hold da kæft nogle helt fantastiske kostumer!


En repræsentant fra skolen og Nick Verreos udgav en masse legater til elever fra Fashion Design linjen! To elever vandt et 9 måneders ophold på en couture skole i Rom - det var helt fantastisk og man blev næsten helt rørt over at se hvor ovenud glade de blev!!! 


En af designerne havde designet en børne kollektion - åh man det var jo lige før ens hjerte smeltede da man så de der små 5-6 årige drenge og piger nærmest løbe ned af runway'en. Så sødt altså!


Denne kollektion var en blanding af men's wear and women's wear.



Som med de fleste fashion shows, var der nogle helt vildt fantastiske designs og så var der selvfølgelig også dem man bestemt ikke brød sig om...


Men alt i alt et helt fantastisk show og så fedt at se hvor glade og stolte eleverne var over at vise deres hårde arbejde frem fra de sidste 9 måneder.


En rigtig fed oplevelse og en god undskyldning for at se alle tøserne! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar